joi, 29 mai 2008

nu se intampla in bucuresti...

observand posturile anterioare simt ca imi pot permite o paranteza in care sa imi vars si eu lacrimile, sangele si sudoarea datorata evenimentelor care nu se petrec in bucuresti, defapt practic nu se petrec deloc dar schimba tot...

ati observat vreodata ca imaginea universului care se prabuseste in jurul tau in momentele cele mai deteriorante este oarecum eronata, sau cel putin eu asa simt. pentru mine lucrurile stau total opus. universul isi pastreaza formele mult prea ascutite, reci si respingatoare. numai eu, eu ma simt golit. ma simt ca un contur ingrosat greoi gata sa cedeze sub propria greutate ca o bucata de sarma indoita pe care apasam echilibrat cand ma jucam in fata blocului in incercarea mea de a face un cerc perfect.

o sa mai ramana ceva din mine, sigur. o sa ma adun usor din praful trecutul, o sa-mi regasesc forma si o sa-mi recapat locul in acelas univers ascutit, rece si respingator care m-a spart in primul rand.

dar nu, nu o sa mai fiu la fel. o sa ma mint ca sunt tot eu si o sa ma uit numai in sus sa nu vad ce am lasat in urma. dar pana la urma o sa vina o furtuna. va curata tot, oricum...

mi-am scos din geanta un pachet de tigari gol mai voluminos de care n-o sa iti spun de unde il am sau ce e cu el ca nu te intereseaza. ce te intereseaza e ca l-am folost sa scriu pe el in niste momente. urmeaza:

"Mana ei era indoita de la cot astfel ca antebratul era perfect lipit de partea superioara. Doua alunite de pe antebrat formau alaturi de o a treia de pe umar un triunghi cu certitudine echilateral..."

"Fiecare imperfectiune perfecta stralucea ca reflexia unei stele in rau. Cel mai izbitor lucru este ca pot sa ma reindragostesc de la de feicare date desi sangele curge din ce in ce mai mult. voi ramane fara."

"Traiesc prins intr-un singur cadru perfect, numai ca nu sunt nici pe departe in prim-plan. Eu dau profunzime si schimb fundamental imaginea. Eu sunt raza care nu ajunge la capat si prin acest sacrificiu creez o alta ipostaza a luminii, absenta ei. Sunt raza care prin sacrificiu creeaza. Sunt singura."



ok i'm done... puteti sa imi dati o briosa la pachet si nota va rog...

1 comentarii:

Anonim spunea...

Like wow! Super tare articolul. M-a pus pe ganduri. Imi place cand cineva are o viziune contrarie tuturor.