vineri, 25 aprilie 2008

pensionarii enervanti

stiai ca trebuie sa vina si asta mai devreme sau mai tarziu. asa cum ei sunt indignati cand eu stau jos si ei nu, la fel sunt si eu indignat cand ei comenteaza. in fine, stiu ca ti se pare treaba asta ceva complet banal si neinteresant, dar uneori dai peste oameni interesanti.

de exemplu, eram in 335 si mergeam eu linistit spre dorobanti. si dau peste un mos evident beat care se lua de toata lumea si ne explica ce bine era pe vremea lui ceasca. si desi trasnea de miros (sau doar pe mine aparent - exista niste forte nedescoperita inca, s-ar putea sa fie de-aici) era ferm convins ca era perfect in regula si ca are dreptate. nu numai atat, dar a intrat in cardasie cu un alt mos, care desi parea mai curatel, era pe aceeasi lungime de unda. ala e deja unitate standard.

de fapt nu despre ala voiam sa va povestesc, desi a mai fost unul beat care nu stiu ce naiba voia (desi cred ca era doar betiv, nu pensionar, si nu, multimea betivilor nu include multimea pensionarilor) - prietenii stiu de ce ;)

dar, sunt doi foarte amuzanti de care vreau sa-ti spun. primul era in 34 cand mergeam spre scoala si era destul de dichisit desi se poate sa fi baut cam mult. ideea e ca a fost "declansat" de alt mos. adica mosul 2 fusese refuzat de un tip cu scaunul. si mosul 1 incepe amuzat - dar domne, ce, stai linistit, bucura-te de viata si a inceput sa povesteasca in tramvai despre tineretea lui - si anume ca a lucrat undeva pe langa politie - cea de langa dinamo si ca a vazut multe la viata lui - betivi, drogati, homosexuali, lesbiene, legionari etc. toata lumea se cam amuzase la momentul asta. mosul 1 a continuat - si va spun eu, cel mai bine e sa iubiti, faceti cat mai mult sex! - deja babele erau livide si se uitau concentrandu-si toata ura spre mos sperand ca poate cumva le tasnesc raze laser din ochi si-l taie pe golan...
mosul ala parea super amuzant totusi si erau si niste tipi mai tineri care incepusera sa rada. duh... ma rog... exista si unii mai distractivi banuiesc.

alta chestie e cu o baba/mos persoana in etate care urcase in tramvai si voia un loc pe scaun. toata actiunea s-a desfasurat cam asa:

1. urca mosul in tramvai -


2. mosul alege unde sa stea -

3. gaseste o "partenera" -


cam asa ceva... ma rog partile adaugate de mine sunt evidente...

a, si apropo, am fost la biserica sa trec pe sub masa - trebuie sa-ti povestesc si despre asta... dar mai intai probabil ca vreau o bomboana.

0 comentarii: